Media Talk!

Een grootste media campagne ondersteunt de opening van het Pop-up Museum in Beek en Donk op 7 februari aanstaande. Dit ter gelegenheid van het 22 jarig jubileum van Beweging op d’n Tocht. Naast free publicity en social media coverage wordt vooral ook gebruik gemaakt van outdoor advertising. Media specialisten sprekenLees verder….

Lees verder…..

Beek en Donk krijgt TVGD Pop-up Museum

Na enkele jaren van voorbereiding is nu eindelijk de kogel door de kerk. Beek en Donk krijgt aan het Heuvelplein een nieuwe attractie in de vorm van een pop-up museum. De initiatiefnemers willen al in februari de duren openen van het tijdelijke museum. Het pop-up museum gaat ondermeer uitgebreid aandacht schenkenLees verder….

Lees verder…..

Prijzenswaardig

Langs deze wel wil de jubilerende Beweging op d’n Tocht haar dank uitspreken. Dank aan de gehele Ganzendonckse bevolking in het algemeen en de bezoekers van de jaarlijkse grandioze optocht in het bijzonder. De grootse opkomst, de hartstochtelijke toejuichingen, de warme omhelzingen, spontaan aangeboden borrels, staande ovaties en de tallozeLees verder….

Lees verder…..

Wâ is dâ toch?

Vroeger, toen de postbode nog gewoon de postbode was, zou het Heuvelplein geruisloos omgedoopt zijn in Museumplein. Naast de rol van lokale logistieke specialist vervulde een aantal postbodes ook de functie van dorpsomroeper. Ontwikkelingen die specifieke (groepen) dorpsbewoners aan gaan werden snel en doelgericht gecommuniceerd. Das war einmal, anno 2016Lees verder….

Lees verder…..

Veiling voor vrije maandagavond

Onlangs heeft Beweging Op d’n Tocht aangekondigd ter gelegenheid van hun 22ste jubileum nieuwe initiatiefnemers te zoeken. Met name voor de roemruchte maandagavond roept de Beweging enthousiastelingen op met geniale ideeën te komen.   Na de aankondiging in de regionale media dat de maandagavond eindelijk weer ruimte biedt in de carnavalsagenda,Lees verder….

Lees verder…..

22 jaar Op d’n Tocht, tijd voor iets anders

22 jaar Op d’n Tocht, tijd voor iets anders Na 22 jaar wil Beweging Op d’n Tocht graag het stokje overdragen aan nieuwe organisatorische  talenten uit Beek en Donk. Na jarenlang investeren in vermakelijkheden voor anderen wil de beweging ook zelf eens een keer toegezongen worden. De gebruikelijke absurdistische maandagavondLees verder….

Lees verder…..