Tweede Haren bij Nieuw Weef bij Deef?

De aankondiging van een nieuw evenement door de succesvolle Beweging van Op d’n Tocht heeft in Zuid-Oost Brabant de gemoederen flink doen oplaaien. Middenstanders geven aan geen zin te hebben in een tweede Haren. Nieuw Weef bij Deef heeft tot een ware Social Media Weef geleid en talloze reacties opgeroepen.Lees verder….

Lees verder…..

Verwarring bij Nieuw Weef bij Deef

Het onlangs geïntroduceerde Nieuw Weef bij Deef van maandagavond 3 maart aanstaande heeft consternatie opgeleverd bij de klandizie van Dancing Van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Oorzaak van de verwarring is de onbekendheid met het fenomeen Nieuw Weef. Volgens Deef eigest staat zijn relatie onder drukLees verder….

Lees verder…..

Nieuw Weef bij Deef

Op maandagavond 3 maart komt De Beweging eindelijk weer eens in beweging. Na een retraite van twee jaar komt Zuidoost Brabants meest gevreesde carnavalsbeweging terug op haar besluit te stoppen met onzinnige activiteiten. Aanleiding is de mislukte poging om tijdens de twee afgelopen carnavalsedities op de traditionele maandagavond meer ruimteLees verder….

Lees verder…..

Oproep voor de Ganzendonckse bevolking

Zuidoost Brabants snelst groeiende beweging gelooft in de gezondste kern van Laarbeek. Na de successen van het gezondheidsteam en de hoge ambities van onze sportwethouder doet Op dn Tocht er nog een schepje bovenop. Iedereen is komende zondag bij de Ganzendonckse optocht namelijk uitgedaagd om deel te nemen aan deLees verder….

Lees verder…..

Het ware gezicht van XLI

Vertwijfeling maakt zich meester bij de Beweging. Juist in de periode dat De Beweging hoopt dat het nieuwe Gezicht zich zal aandienen in de persoon van de Prins van Ganzendonck zelluf, blijkt hij een zij te zijn of toch een hij? Vanzelfsprekend staat de Beweging open voor iedere sexuele geaardheidLees verder….

Lees verder…..

Er komt weer beweging in de Beweging

Het borrelt al een tijdje in de breinen van een aantal illustere Ganzendonckers. Iedereen voelt dat na het succes van de oprichting van Zuidoost Brabants jongste beweging er weer iets nieuws gaat gebeuren. De Sik is al Luuk XLI, De Vinger en T-Mobile bezinnen zich op een fraaie samenzang en Het Gezicht vindt hetLees verder….

Lees verder…..

Beweging dankt haar volgers

Superlativen te kort. Daarom ook maar weinig woorden maar enkele foto’s met feestvreugde. Na al die jaren eindelijk weer een eerste prijs. Eerlijk is eerlijk; niet alleen op eigen kracht maar vooral dankzij al die volgers.

Lees verder…..

De Beweging groeit

“Het was een goed besluit”, aldus de voormalige vurzitter van de opgeheven Vereniging. “Nu we een beweging zijn krijgen we veel meer interactie met het enthousiaste Ganzendonckse publiek”. Volgens de mannen achter de Beweging lijkt er momenteel een virale golf door het dorpse leven en het digitale landschap te trekken.Lees verder….

Lees verder…..

Medium Ger ziet De Beweging winnen

Niet iedereen zal het op de landelijke TV hebben kunnen zien. Een aantal weken terug dook plotseling onze gewaardeerde kapper Ger Jansen op. Niet met zijn oude vak, maar juist met zijn nieuwe gave als ziener. Al die jaren kapsels bewerken van bekende Ganzendonckers heeft hij gebruikt om de hersenpannenLees verder….

Lees verder…..