De Sensuele Polonaise

Al een tijdje werden we warm gemaakt dat het stond te gebeuren. Maar afgelopen weekend was ie er dan zomaar ineens: de carnavalskraker De Sensuele Polonaise. Omroep Kontakt FM kreeg de primeur. Een carnavalslied, authentiek Brabants gezongen natuurlijk, zoals we lang niet meer hebben gehoord. Een zeer actuele simpele tekst die je gemakkelijk meezingt. “Zo’n likske in oewe nek”, daar zul je niet omheen kunnen komende carnaval, of je nou wilt of niet.

En geen hit zonder videoclip natuurlijk. In de video maken De Hennies, die de hit hebben ingezongen, in een oldtimer een roadtrip en de kijker mag mee. Je ziet hen onderweg kleurrijke figuren van diverse pluimage oppikken. De auto raakt steeds voller en er verdwijnt zelfs een ontsnapte gevangene in de kattenbak. Uiteindelijk komt het gezelschap in een café waar dan De Sensuele Polonaise wordt ingezet, inclusief dat befaamde likske in oewe nek. We willen natuurlijk niet te veel verklappen. Kijk (en luister) zelf maar eens. Je vindt de video op Youtube onder Hij die van De Beweging – De Sensuele Polonaise. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me