Facebook van Hij die van De Beweging op zwart

Het Facebookaccount van Hij die van De Beweging is afgelopen maandag letterlijk ontploft en direct off-line gehaald. Het scherm ging op zwart en wat volgde was blinde paniek en totale chaos.    

De Beweging lijkt in het geheel niet voorbereid op zulk soort extremiteiten. Al eerder werd het evenement “Sensueel Polonaise Lopen (met de kleren aan)” uitgesteld omdat er onverwacht duizenden belangstellenden op af dreigden te komen. Nu vorige week de carnavalskraker De Sensuele Polonaise is gelanceerd heeft dat opnieuw tot een overweldigende belangstelling geleid. Met deze draconische maatregel van Facebook tot gevolg, de fans ontredderd achterlatend. 

In plaats van ondergronds te gaan heeft de Beweging ternauwernood alweer een nieuwe Facebookpagina aangemaakt waar liefhebbers zich nu op kunnen abonneren om het succes op social media enigszins te kunnen kanaliseren. Met een echte Facebookpagina dit keer kan De Beweging een ongelimiteerd aantal liefhebbers ongecensureerd toegang bieden tot hun wonderlijke wereld. En om het de fans niet nog moeilijker te maken is de pagina gewoon “Hij die van de Beweging” gaan heten. Abonneren kan vanaf nu! 

Kennelijk past deze sensuele variant van de dans, waarbij men in een sliert achter elkaar host, uitstekend in de tijdgeest. Menigeen in Laarbeek zingt de carnavalskraker al moeiteloos mee en ook buiten de dorpsgrenzen is De sensuele Polonaise razend populair. De Beweging, maar ook Ganzendonck (inmiddels verworden tot episch centrum van het Brabantse carnaval) heeft daar een aantal maanden flink van kunnen profiteren. Maar daar leek afgelopen maandag, uitgerekend een maand voor carnaval, met deze malheur plotseling een einde aan te zijn gekomen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me