Tweede plaats waardig?

Er zal nog lang discussie plaats vinden over de jurering van Optocht 2011. Is die tweede plek van Op d’n Tocht eigenlijk wel terecht? Als het aan de kwaliteit van de videoproducties ligt is er geen twijfel mogelijk. Er kan maar er maar één de beste zijn! Volgens een van de prominente TipTopTappery-members zijn de producties grandioos en kwalitatief hoogwaardig. “Eigenlijk moeten ze dat ‘meest overschatte’ maar gewoon weglaten. Is niet langer houdbaar…” en toen volgde een lange stilte.

Kijk hier zelf naar de laatste Nome productie over de inzending van Op d’n Tocht in optocht 2011 en geef je oordeel…

Eén reactie

  1. Wanne ongelooflijke skitterende film. Op de huid gefilmd vanuit de optocht. Geweldig! Oscarwaardig in de categorie Carnavalsoptochten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me