Laagdrempelige deelname optocht 2012

Voor alle liefhebbers, volgers of ontvolgers, is er dit jaar een unieke mogelijkheid om zeer laagdrempelig deel te nemen aan de Ganzendonckse optocht. De nieuwste aanwinst van Ganzendonck; De beweging Op d’n Tocht nodigt iedereen uit om deel te nemen aan haar inzending. Ter geruststelling: de eerdere themasuggestie per videoboodschap zal het om ethische redenen niet halen. Doe mee en voel je net als de voormalige vereniging één dag lang winnaar (met of zonder prijs). Aanmelden kan via één van de welbekende vrienden of via onderstaand reactieformulier.

Stormachtige start sociaal offensief
Zuidoost Brabants nieuwste Beweging kent overigens een stormachtige start. Na precies één dag aanwezigheid op Facebook zijn er al bijna 150 volgers. Niet voor niets waait er al de hele dag een frisse wind door ons vaderland! Volgt Op d’n Tocht op Twitter of Facebook en doe mee met de enige echte Optocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me