De Beweging groeit

“Het was een goed besluit”, aldus de voormalige vurzitter van de opgeheven Vereniging. “Nu we een beweging zijn krijgen we veel meer interactie met het enthousiaste Ganzendonckse publiek”.
Volgens de mannen achter de Beweging lijkt er momenteel een virale golf door het dorpse leven en het digitale landschap te trekken. Niet alleen Tonny van Jo Ceelen vaart er wel bij, zelfs de snelle internetjongens spinnen garen bij het virus dat Beweging heet. Doordat zelfs de Teugelderssite afgelopen dagen viraal besmet bleek te zijn, heeft tout Ganzendonck haar toevlucht genomen naar de veilige digitale haven van Op d’n Tocht. De Beweging vaart er wel bij en zal zich weldra vol trots in sprankelende witte verschijning openbaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me