Veiling voor vrije maandagavond

Prominenten Op De Maandagavond Van De BewegingProminenten Op De Maandagavond Van De BewegingOnlangs heeft Beweging Op d’n Tocht aangekondigd ter gelegenheid van hun 22ste jubileum nieuwe initiatiefnemers te zoeken. Met name voor de roemruchte maandagavond roept de Beweging enthousiastelingen op met geniale ideeën te komen.

 

Na de aankondiging in de regionale media dat de maandagavond eindelijk weer ruimte biedt in de carnavalsagenda, hebben zich direct verscheidene mensen zich gemeld. Om niet al te veel concurrentie te laten ontstaan overweegt de Beweging nu, in nauw overleg met uitbater Dave van de Burgt van het gelijknamige etablissement, een veiling te organiseren.

De inmiddels wat ouder ogende leden van de Beweging hebben nog niet bepaald of de gehele avond als één kavel wordt aangeboden of dat de avond en nacht in meerdere kavels wordt ingezet. Ook Dave eigest heeft aangegeven dit nog te willen bespreken met hullieje Chantal.

Volgens het Gezicht van de Beweging is het overduidelijk dat Ganzendonck behoefte heeft aan nieuwe absurdistische talenten. Het Gezicht geeft aan middels de veiling niet alleen te willen kijken naar de pecunia die de nieuwe initiatiefnemers meebrengen, maar ook naar het bizarre gehalte van de voorstellen. De Beweging is blij dat het nieuws over het beëindigen van hun activiteiten op de maandagavond met begrip is opgepakt door de Ganzendonckse gemeenschap. Een eenzame passant, wat klein van stuk, melde afgelopen week bij de redactie van de Mooi Laarbeek krant dat de leden van De Beweging al wat jaren in een dip zitten. Na het uitbrengen van de CD Il Silentio door drumband Wij sloan nergens op en het illegaal CD’s drukken op het toilet van Café Engelenburg was duidelijk dat het daarna alleen maar minder zou worden. De Beweging heeft nog gepoogd om er zo’n 11 jaar geleden de swing in te krijgen met een paardenavond waarbij zelfs een Anky van Grunge-contest uit de stal werd gehaald. Voor een aantal paren was deze avond al snel een hoogtepunt maar voor de meesten had het thema niet veel om het lijf.

Ondanks de inzet van vele prominenten uit Ganzendonck en ver daarbuiten is er een nieuwe impuls nodig.

De Beweging zal binnenkort duidelijk maken, nadat Dave met hullieje Chantal heeft gesproken, op welke wijze de avond aan andere creatieve breinen gegund gaat worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me