Nieuw Weef bij Deef

Op maandagavond 3 maart komt De Beweging eindelijk weer eens in beweging. Na een retraite van twee jaar komt Zuidoost Brabants meest gevreesde carnavalsbeweging terug op haar besluit te stoppen met onzinnige activiteiten. Aanleiding is de mislukte poging om tijdens de twee afgelopen carnavalsedities op de traditionele maandagavond meer ruimte te bieden voor zingevende activiteiten. Volgens het Gezicht van de Beweging is Ganzendonck nog niet klaar voor deze meer geestelijke vorm van carnavalsbeleving. Alle reden dus om dit jaar weer eens flink uit te pakken met een nieuw baanbrekend evenement in Dancing Van de Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk.

Gezellig dubbeltjes zoeken met De Beweging
De voormalige Vereniging Op d’n Tocht maakt dit jaar met haar Beweging een bij voorbaat succesvolle doorstart in het etablissement van Deef. Vanaf 10 minuten over 10 in de avond start een grandioos duistere Nieuw Weef dancing als eerbetoon aan de gloriejaren van de dubbeltjeszoekers uit de jaren ’80. Op verzoek van de gastheer wordt de gehele avond een met stemmige muziekjes aangeklede avond geheel in het zwart uitgevoerd. Consumptiemunten worden ook geaccepteerd maar zullen echter via het reguliere belastingsysteem worden opgegeven.

Effe geen kleur
Ganzendonck toont dit jaar dankzij een prachtig collectief thema vele kleuren. In de wetenschap dat niet iedere caf├ębezoeker en carnavalsvierder hier de volle vier dagen mee om zal kunnen gaan wil De Beweging een avond lang ontkleuren. Vandaar dat zwarte kledij meer dan welkom is. Ook zwartkijkers mogen acte de presence geven.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me