Dubieuze suggestie van Van Beek of Donkers

Het initiatief voor de oprichting van De Beweging levert enthousiaste reacties op. Zelfs de befaamde Van Beek (of is het Donkers) van Duo Van Beek en Donkers uitte zijn lof: “Mooi initiatief, fantastisch! En dat nu net na carnaval het levuh weer normaal is. Bij een beweging denk ik aan volgelingen, een soort sekte! Dat klinkt wel opwindend. Healings organiseren bij Silverstone.” De TipTopTappery Boys blijven echter wel kritisch over suggestie om opwindende activiteiten te organiseren bij Silverstone. “Voor je het weet krijgen we klachten van andere kasteleins. Immers, voor opwindende healings hebben we al een prachtaccommodatie als Tempation

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me