Prijzenswaardig

Langs deze wel wil de jubilerende Beweging op d’n Tocht haar dank uitspreken. Dank aan de gehele Ganzendonckse bevolking in het algemeen en de bezoekers van de jaarlijkse grandioze optocht in het bijzonder. De grootse opkomst, de hartstochtelijke toejuichingen, de warme omhelzingen, spontaan aangeboden borrels, staande ovaties en de talloze vind-ik-leuk-duimen, stimuleren de leden van Op d’n Tocht ieder jaar weer om groepsgewijs, weer en wind trotserende, door de straten van Ganzendonck te trekken. Ondanks dat de Beweging (en voormalige Vereniging) veelvuldig in de prijzen is gevallen, geldt het motto “meedoen is belangrijker dan winnen” meer dan ooit. Of zoals een lid van de Beweging anoniem laat weten: “de combinatie van publiek en Beweging vormen een prijzenswaardig geheel. Uiteraard zal Op d’n Toch ook in 2016 in de optocht te zien zijn. Met haar aanwezigheid willen de leden hun grote dank zichtbaar maken. Met de gepaste bescheidenheid die de Beweging zo siert.

Image1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Follow Me